TOP
snack

Havermoutbanaankoekjes

Havermoutbanaankoekjes, een ideaal en vullend tussendoortje! Het internet staat vol van heerlijke receptjes en ik heb er al heel wat getest, maar nooit waren ze volledig naar mijn zin. Begrijp me niet verkeerd, de smaak was perfect, maar ik wou een krokant koekje en dat was nooit het geval. Tot ik dit recept tegenkwam. Gewoon heerlijk!

INGREDIËNTEN VOOR 15 KOEKJES

  • 80 gr volkorenbloem
  • 80 gr havermout
  • 30 gr kokosbloesemsuiker
  • 50 gr boter
  • 1 banaan
  • snuf kaneel
  • snuf zout

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 180°.
  2. Prak een banaan tot mousse. Voeg de suiker, bloem, havervlokken, kaneel en zout toe. Smelt intussen de boter. Voeg de gesmolten boter toe aan de massa. Meng goed.
  3. Bekleed de bakplaat met bakpapier en schep lepels van het mengel op de bakplaat. Druk goed aan met een vork tot ze mooi plat zijn.
  4. Bak de koekjes een 20 à 30 minuten in de oven.

«

»

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *